Τι και ποιοί είμαστε


Μέσα από τη σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε άμεσα για τις συνατήσεις, τις αποφάσεις και τις δραστηριότητες της Ομάδας. Η Oμάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΚΑ) λειτουργεί καθαρά με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, όλα τα μέλη είναι ισότιμα και φυσικά ο κάθε συνάδελφος που είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων και θέλει να αναφέρει κάποιο πρόβλημα, να προσφέρει και να συμβάλλει στη προσπάθεια αυτή με τις ιδέες, τις προτάσεις και τη παρουσία του είναι πάντα ευπρόσδεκτος.


Κοινωνικές ομάδες, σωματεία, πρωτοβουλίες πολιτών και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται μέσα από παρόμοιες δράσεις μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω
αυτής της σελίδας στο email : okasett@yahoo.gr.


Σάββατο 24 Μαρτίου 2012


Αυτοδιαχειριζόμενος Αγρός Ελληνικού

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι στα πλαίσια της 3ης δράσης της ΟΚΑ αυτό το Σάββατο 24/3/2012 στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί, μετά από κάλεσμα του Αυτοδιαχειριζόμενου Αγρού Ελληνικού και του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, πότισμα – σκάλισμα – στήριξη των 1.150 ελαιόδεντρων που φυτεύτηκαν σε χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού την 4/3/2012 (http://goo.gl/TReOb).

Επειδή θα ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εθελοντική συμμετοχή μας, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε ιδιαίτερα καθώς εργάζεστε στην ευρύτερη περιοχή.

Παρακαλούμε για την άμεση ενημέρωση και μεταξύ σας. 


Η δράση στον αυτοδιαχειριζόμενο αγρό δεν σταματά εδώ και θα επαναληφθεί οπότε όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείστε με τον υπεύθυνο συντονισμού της 3ης δράσης Τσουροπλή Γιάννη. 

Εκ μέρους της Συντονιστικής Ομάδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου