Τι και ποιοί είμαστε


Μέσα από τη σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε άμεσα για τις συνατήσεις, τις αποφάσεις και τις δραστηριότητες της Ομάδας. Η Oμάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΚΑ) λειτουργεί καθαρά με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, όλα τα μέλη είναι ισότιμα και φυσικά ο κάθε συνάδελφος που είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων και θέλει να αναφέρει κάποιο πρόβλημα, να προσφέρει και να συμβάλλει στη προσπάθεια αυτή με τις ιδέες, τις προτάσεις και τη παρουσία του είναι πάντα ευπρόσδεκτος.


Κοινωνικές ομάδες, σωματεία, πρωτοβουλίες πολιτών και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται μέσα από παρόμοιες δράσεις μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω
αυτής της σελίδας στο email : okasett@yahoo.gr.


Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Ενημέρωση 07-03-2012

Συνάδελφοι


Σε συνέχεια της 1ης γενικής ενημέρωσης που έκανε χθές μέσω email ο συνάδελφος Γ.Τ. σχετικά με τα όσα συζητήθηκαν στη τελευταία συνάντηση θα ήθελα να σας ενημερώσω για τα εξής :

Σχετικά με τους «Γιατρούς του Κόσμου», υπήρξε σήμερα το πρωί επικοινωνία με τη δ/ντρια της Οργάνωσης (κ. Θάνου) και κανονίσαμε αύριο Πέμπτη 08-03-2012 να κάνουμε μια συνάντηση στα γραφεία τους (Σαπφούς 12)  γύρω στις 3.45 το μεσημέρι. Οι συνάδελφοι που έχουμε δηλώσει συμμετοχή  προτείνω να βρεθούμε στις 3.30 έξω από το κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας  για να πάμε μαζί.


Σχετικά με τον κοινωνικό χώρο υγείας της Λαϊκής Συνέλευσης κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου, σήμερα το απόγευμα 7.30 έχουμε κανονίσει μαζί με το συνάδελφο Θ.Κ. να τους επισκεφτούμε στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης, να γνωριστούμε και να δούμε τι ακριβώς κάνουν και αν χρειάζονται κάτι. Μαζί μας θα έρθει και η συνάδελφος Α.Κ.  που εκδήλωσε ενδιαφέρον καθώς μένει στη περιοχή και μπορεί να βοηθήσει. Το ραντεβού μας είναι στο Σταθμό Πετραλώνων του ηλεκτρικού.


Σχετικά με τον αυτοδιαχειριζόμενο αγρό Ελληνικού, ο συνάδελφος Γ. Τ.έκανε χθες μια πρώτη επίσκεψη στο χώρο, τράβηξε φωτογραφίες αλλά δεν κατέστη δυνατόν ακόμα να έρθει  σε επικοινωνία με κάποιο μέλος της πρωτοβουλίας.  Αν κάποιος συνάδελφος –πέραν αυτών που έχουν δηλώσει συμμετοχή- ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία μπορεί να επικοινωνήσει με τη Συντονιστική ομάδα απευθείας για να δούμε πως θα το κανονίσουμε.

Στην επόμενη συνάντησή μας (Δευτέρα 12/3/2012), θα παρουσιάσουμε όλες τις πληροφορίες που θα μαζέψουμε από τις παραπάνω επισκέψεις ώστε να συζητηθούν στην Ομάδα και να δούμε μαζί πως θα οργανώσουμε τη περαιτέρω δράση μας.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι επειδή μερικοί συνάδελφοι θέλουν να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν αλλά δεν μπορούν να παραβρίσκονται στις συναντήσεις μας λόγω οικογενειακών ή άλλων υποχρεώσεων, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ως συντονιστική ομάδα να ενημερώνουμε μέσω email ή μέσα από το διαδίκτυο όλους για το τι συζητάμε στην ΟΚΑ (Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης), τις προτάσεις που γίνονται, ποιες δράσεις-πρωτοβουλίες βρίσκονται σε εξέλιξη κοκ.

Καλή συνέχεια σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου