Τι και ποιοί είμαστε


Μέσα από τη σελίδα αυτή θα προσπαθήσουμε να ενημερώνουμε άμεσα για τις συνατήσεις, τις αποφάσεις και τις δραστηριότητες της Ομάδας. Η Oμάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΚΑ) λειτουργεί καθαρά με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, όλα τα μέλη είναι ισότιμα και φυσικά ο κάθε συνάδελφος που είναι μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων και θέλει να αναφέρει κάποιο πρόβλημα, να προσφέρει και να συμβάλλει στη προσπάθεια αυτή με τις ιδέες, τις προτάσεις και τη παρουσία του είναι πάντα ευπρόσδεκτος.


Κοινωνικές ομάδες, σωματεία, πρωτοβουλίες πολιτών και εργαζομένων που δραστηριοποιούνται μέσα από παρόμοιες δράσεις μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω
αυτής της σελίδας στο email : okasett@yahoo.gr.


Τρίτη 3 Απριλίου 2012


 Ενημέρωση 02-04-2012

Ως Ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΚΑ), σας ενημερώνουμε για τη πρωτοβουλία που πήραν οι συνάδελφοι στο κατάστημα Νίκαιας να ενισχύσουν το ειδικό σχολείο ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Η δράση αυτή ΔΕΝ ανήκει στις δράσεις που έχουμε ανακοικώσει ως ΟΚΑ, αναμφίβολλα όμως αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθητοποίηση των συναδέλφων μας οπότε την κοινοποιούμε σε σας και τη στηρίζουμε. Για πληροφορίες θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το κατάστημα ή την υπεύθυνη του σχολείου (βλέπε στοιχεία στο τέλος).

" Συνάδελφοι-Συναδερφισσες

Οι υπάλληλοι του καταστήματος Νίκαιας αποφασίσαμε ενόψει των ημερών του Πάσχα να βοηθήσουμε τα παιδιά του ειδικού σχολείου ΕΛΕΠΑΠ ΑΓΡΙΑΣ ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ. Σε αυτό το σχολείο φοιτούν παιδιά με σύνδρομο DOWN και χρειάζονται την άμεση βοήθεια μας για οικονομική υποστήριξη.
...
Απευθυνόμαστε σε εσάς διότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος , όπως μας ενημέρωσαν οι υπεύθυνοι του σχολείου, αυτό να παύσει τη λειτουργία του. Επικαλούμαστε την ανθρωπιά σας για τα παιδιά αυτά αλλά και για να βοηθηθεί ένα ίδρυμα που προσφέρει κοινωνικό έργο σε αρκετές οικογένειες της επαρχίας.

Για όσους συναδέλφους θέλουν να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια με οποιοδήποτε ποσό , όσο μικρό και όσο μεγάλο, υπάρχει λογαριασμός του σχολείου στο ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ με αριθμό 89264209-2.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων όσους συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα , την Περιφερειάρχη Πειραιώς για την αμέριστη συμπαράσταση της και ελπίζουμε τελικά να ευοδωθεί η προσπάθεια μας και να προσφέρουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά.

Οι υπάλληλοι του Καταστήματος Νίκαιας "

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το Κατάστημα Ταχ. Ταμιευτηρίου Νίκαιας ή με το σχολείο στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας όπως μας απεστάλησαν απο το Κατάστημα:

Ε.Λ.Ε.Π.Α.Π. ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ
Τηλ. 24280-97098 - 24280-97055
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΘΑΛΕΙΑ ΑΛΕΞΙΟΥ - ΩΡΑΡΙΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
e-mail: elepap_vol@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου